17 Ocak 2008 Perşembe

Araba Camı Çatlaklarına 7 Dakikada Çözüm




Hem Maliyet Hem de Aracınızın Orijinalliği Açısından Büyük Sıkıntıya Yol Açan Çatlaklara 7 Dakikada Müdahale Edilip, Oto Camları Eski Haline Getirilebiliyor.

Hem maliyet hem de aracınızın orijinalliği açısından büyük sıkıntıya yol açan çatlaklara 7 dakikada müdahale edilip, oto camları eski haline getirilebiliyor.

Araba camları özellikle uzun yollarda tehlikelere maruz kalıyor. Küçük bir taş süratli bir arabanın tekerinden ivme kazanarak, diğer arabaların camlarına sıçrayabiliyor ve bu da camda çatlak oluşturabiliyor. Ancak oto camlarındaki çatlak yüzünden camı tamamen değiştirmek ya da çatlak camla seyahat etmek yerine artık ultraviyole ışın sayesinde camdaki çatlak görünmez hale getirilebiliyor.

Çatlak cam tamiri hakkında bilgi veren oto cam tamircisi Gurur Cindoruk, "Oyuğu temizleyerek kanal tedavisi yapıyoruz. Bu ilaç solüsyon, sıvı cam. Havayı almazsak ilaç verirken basınçtan çatlak büyür. Çatlakların arasını açarak ilacı veriyorum. Bu asetat, ilacın akmamasını sağlıyor. Ultraviyole veriyoruz. Sadece ışık dalgasıyla kurutuyoruz. Genleşmeyi böylece sıfıra indiriyoruz" dedi.

Cam
çatlağı tamirinin minimum 7 dakika olup, 20 dakikaya kadar çıkabildiğini söyleyen Cindoruk, "Çatlağın büyüklüğüne göre. Çatlak ne kadar yeniyse o kadar iyi sonuç alırız. Eski çatlağın içine toz girebiliyor" diye konuştu.

Cindoruk, çatlak giderme maliyetinin ise çatlağın büyüklüğüne göre 40 ile 150 YTL arasında değiştiğini kaydetti. Bu yöntemi siyaset dünyasından sanat dünyasına kadar birçok kişinin de tercih ettiğini belirten Cindoruk, tamir ettiği arabalar arasında Cumhurbaşkanı'ndan Devlet Bahçeli'ye, sanatçı Musa Eroğlu'ndan milletvekilleri ve bakanlara kadar birçok kişinin olduğunu söyledi.

2 yorum:

mete sınayuç dedi ki...

adres-bagdat cd 12-b
mete sınayuç....
metemcar 0312-334 60 26
0532-625 95 63
CAM TAMİRİNDE LİDER KURULUŞ

mete sınayuç dedi ki...

3 yıl garantili tamirat ve minumum fiat......